dijous, 3 de desembre del 2020

Benvinguda curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

 

ens adrecem a vosaltres, i especialment a les noves famílies que aquest any comenceu a formar part de la nostra associació per donar-vos la benvinguda a aquest nou curs escolar.

Un curs, que tot i la situació sanitària, les mesures a prendre i normatives exigides ha de mantenir-se en la millor normalitat possible, facilitant l’aprenentatge, la il·lusió i les relacions dels nostres fills en cada iniciativa o activitat que farem.

Aquests dos primers mesos hem vist com alguna activitat en que col·laborem, el Domund, no es duia a terme, però d'altres les hem pogut continuar fent, adaptant i prenent mesures per garantir la seguretat entre els grups.

Des de la junta de l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l'escola Vedruna Balaguer, comptant amb la col·laboració de tots vosaltres, ens hem proposat tant compartir-ho com gaudir-ne amb tots vosaltres i sobretot amb els nostres fills.

 

Des de l’AMPA, ens adherim al lema d’aquest curs de l’escola: COMPROMETRE’S ES RENOVAR-SE, intentant continuar fer el màxim d’activitats però de maneres diferents.

Aquest compromís el volem fer palès en cada activitat que puguem dur a terme, sumant-nos als projectes d’escola catalana cristiana, verda, multilingüe i innovadora.

Aquestes activitats, complementen l’activitat formativa del centre, mantenint les nostres tradicions i identitat,  col·laborant en reforçar la formació en continguts i en valors, organitzant i/o contribuint en sortides, tallers o conferències d’interès relacionats amb els nostres fills i les relacions entre famílies, i també celebrant els esdeveniments del curs.

 

Estem en un moment excepcional, comptem amb el vostre recolzament, comprensió i paciència i junts farem tot el que estigui a les nostres mans per tirar endavant les activitats d’aquest curs.

Totes les famílies de l’escola som l’AMPA,  compteu amb els Pares Delegats del vostre curs, que son els representants de l'associació més propers de cada aula, proposeu-nos noves activitats,  i envieu-nos les vostres propostes.

 

correu elèctrònic ( ampa@vedrunabalaguer.cat )

blog ( http://ampavedrunabalaguer2.blogspot.com ) al que us recomanem subscriure-us per rebre correu amb cada entrada nova.

Instagram (ampa_vedrunabalaguer)

Línea Whatsapp (639 500 811) 

 

Comptem amb vosaltres!!  

TOTS SOM l'AMPA!                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada