Qui Som


L'AMPA Vedruna Balaguer, es l'associació de la que en formem part totes les families dels alumnes de l'escola Vedruna Balaguer, és una associació sense ànim de lucre, així doncs tots els diners que es recapten es reverteixen en activitats i serveis per als alumnes i pares de la nostra escola.

El nostre compromís és a col.laborar amb les activitats educatives del centre en els àmbits social, cultural, econòmic i lúdic, així com en la programació d'activitats complementàries, extraescolars i d'interès de les famílies associades.

Aquest compromís el volem fer palès implicant-nos en els projectes d'escola verda, escola catalana cristiana, multilingüe i innovadora. 

Per a ser reconeguts com a associació es requereix que hi hagi una Junta, la nostra està formada per 7 famílies que de forma voluntària accepten els càrrecs i que seran els responsables de l'associació durant un període de 3 cursos escolars. També consta d'un vocal enllaç de l'escola.

És important poder ser reconeguts com Associació per tal d'estar representats davant les Administracions i per a poder rebre ajuts econòmics.

Des del passat dia 5 de juny del 2019 i amb única candidatura presentada  es va constituir l'actual Junta directiva de l’AMPA Vedruna Balaguer i la qual està formada pels següents membres:

Presidenta: Eva PUIG
Vicepresidenta: Sandra ROMERO
Secretaria: Cristina RIBES
Tresorera: Sonia RUIZ
Vocal: Anca Diana OTVOS
Vocal: Montse TARSÀ
Vocal: Albert VIDAL
Vocal representant de l'escola: Jesús POLO

Comptem amb els pares i mares delegats de curs, sense els quals es perdria tot el sentit de proximitat i coneixement de les inquietuds i casuístiques de cada aula i de totes les famílies que desinteressadament col.laboren en cada activitat i iniciativa proposada.

Som un grup de mares i pares compromesos amb la tasca que ha de realitzar l’AMPA de la nostra escola d’una manera oberta i propera donant suport als pares i mares del centre,  tutors, professorat, alumnes i l'equip de govern del centre en tot allò relatiu a la educació dels nostres fills i filles.

Tots SOM i FEM l'AMPA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada