divendres, 13 de setembre del 2019

Benvinguda curs 2019-2020

Benvolgudes famílies,

un any més s'inicia el curs escolar i amb ell, tot un seguit de projectes, programacions i il·lusions noves, i des de la junta de l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l'escola Vedruna Balaguer, ens hem proposat tant compartir-ho com gaudir-ne amb tots vosaltres i els nostres fills.

Des de l’AMPA, ens adherim al lema d’aquest curs de l’escola: CRÉIXER ÉS COMPROMETRE´S, amb la intenció que cada activitat feta sigui un reflex d’aquest lema i dels objectius de l’escola i l’AMPA.

Aquest compromís el volem fer palès en cada una d’aquestes activitats, sumant-nos als projectes d’escola catalana cristiana, verda, multilingüe i innovadora.

Aquestes activitats, complementen l’activitat formativa del centre, mantenint les nostres tradicions i identitat (castanyada, soca, patges reials, carnestoltes, Santa Joaquima i Sant Jordi, elaboració de les mones de Pasqua...),  col·laborant en reforçar la formació en continguts (extraescolars, Rubik’s cube, Lego league...) i en valors (programa TEI, Escola de Pares, FEAC, Posa’t la Gorra...).

Part del pressupost anual es destina també, a organitzar i/o contribuir en sortides, tallers o Conferències d’interès relacionats amb els nostres fills i les relacions entre famílies, activitats per a la conciliació familiar (Casal Setmana Santa i estiu) i també celebrant els esdeveniments del curs (Orles de Batxillerat i Festa Fi de Curs).

Us animem a la participació activa en les trobades i activitats que es realitzaran i us demanem que ens digueu el que us agradaria que féssim a l'AMPA, que creieu que podem millorar, les vostres iniciatives i propostes .... i per això disposem de diferents canals de comunicació:

Pares Delegats, els representants de l'associació més propers de cada aula
correu elèctrònic ( ampa@vedrunabalaguer.cat )
blog ( http://ampavedrunabalaguer2.blogspot.com ) al que us recomanem subscriure-us per rebre correu amb cada entrada nova.
Instagram (ampa_vedrunabalaguer)
Línea Whatsapp (639 500 811) 
bústia física
i per descomptat, els que formem part de la Junta de l'associació.

Properament rebreu convocatòria i ordre del dia de l'Assembrea General Ordinaria que es duu a a terme a primers de cada curs, on tots els associats hi esteu convocats i on detallarem aquestes actuacions i valorarem les noves propostes així com la seva repercussió econòmica.  

Comptem amb vosaltres!!  
Tots junts fem l'AMPA!          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada