Qui SomQUE ÉS L’AMPA?

L’AMPA és l’associació de pares i mares dels alumnes de l’escola, és a dir tots els pares en formem part.
És una associació sense ànim de lucre, així doncs tots els diners que arriben s’inverteixen per a tots els alumnes de l’escola.

Els diners arriben de subvencions i de les quotes que paguem les famílies (20 euros per família un cop a l’any, no per alumne).

L’AMPA gestiona aquests diners per a poder realitzar activitats que més endavant es detallen. D’aquesta manera els nostres fills poden gaudir de moltes activitats de forma gratuïta o bé subvencionada.

Per exemple l’AMPA es fa càrrec d’una part dels costos de les activitats extraescolars, per aquet motiu són molt econòmiques, així com els alumnes més petits cada Nadal reben un regal de la Soca.COM ESTÀ ORGANITZADA?


Per a ser reconeguts com a associació es requereix que hi hagi una Junta, la nostra està formada per 13 famílies que de forma voluntària accepten els càrrecs i que es reuneixen de forma periòdica. 

És important poder ser reconeguts com a Associació per a que puguem organitzar-nos de manera formal i per a poder rebre ajuts econòmics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada